۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹

فعالیت سامانه بارشی در استان مرکزی تا جمعه ادامه دارد

فعالیت سامانه بارشی در استان مرکزی تا جمعه ادامه دارد

اراک- معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی از تداوم فعالیت سامانه بارشی در این استان تا روز جمعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مرادی با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان مرکزی اظهار داشت: بررسی آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی وضع هوا نشان دهنده تداوم فعالیت سامانه بارشی تا روز جمعه در نقاط مختلف استان است و بر این اساس طی امروز (چهارشنبه)، آسمان استان مرکزی نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با بارش باران، در برخی از نقاط بویژه مناطق شمالی استان احتمال رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد پیش‌بینی شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی افزود: همچنین در ساعاتی از روزهای پنجشنبه و جمعه رگبار و رعدوبرق و احتمال تگرگ و وزش باد در استان مرکزی وجود دارد.

مرادی بیان کرد: سرعت وزش باد در ساعاتی از فردا (پنجشنبه) در مناطقی از استان مرکزی شدید است.

وی ادامه داد: روند کلی دمای هوا در استان مرکزی، بویژه دمای شبانه در روزهای آتی تا اوایل هفته آینده کاهشی است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی خاطر نشان کرد: بر اساس خروجی فعلی مدل‌های پیش‌بینی، حداقل طی ۲ روز ابتدایی هفته آینده، آسمان استان مرکزی صاف تا کمی ابری پیش‌بینی شده است.

کد خبر 5728556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha