۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۰۲

در طول ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ صورت می‌گیرد؛

توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد خوزستان

توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد خوزستان

اهواز- مدیرکل کمیته امداد خوزستان گفت: ۱۲ هزار بسته معیشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان میان مددجویان استان توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جمال شیبه شامگاه سه شنبه در آئین توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد خوزستان اظهار کرد: در خوزستان ۱۳۰ هزار خانوار در قالب ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش این نهاد وجود دارد که افتخار خدمت رسانی به آنها نصیب ما شده است.

وی اضافه کرد: در ایام ماه مبارک رمضان کمیته امداد بنا به وظیفه ذاتی خود تلاش می‌کند که از این ظرفیت استفاده کند و سعی شده تا هر خانواده تحت حمایت حداقل یک بسته معیشتی را دریافت می‌کند.

شیبه ادامه داد: حمایت از فرزندان ایتام و محسنین، اطعام و افطاری، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان و دریافت زکات فطریه و کفارات از جمله طرح‌هایی است که در ماه مبارک رمضان با همکاری مراکز نیکوکاری، بسیج سپاه، و دیگر خیران در قالب رزمایش کمک‌های مومنانه اجرایی می‌شود.

وی بیان کرد: در طرح اطعام مهدوی با استفاده از ظرفیت آشپزخانه‌هایی که توسط این نهاد با محوریت مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و هیأت‌های مذهبی مساجد ایجاد می‌شود، افطاری ساده، بسته معیشتی و یک میلیون و ۲۰۰ هزار غذای گرم تهیه و بین خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند توزیع می‌شود.

شیبه با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶ هزار یتیم و فرزند محسنین (فرزندان نیازمند غیر یتیم) در خوزستان وجود دارد، افزود: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این ماه مبارک بتوانیم حامیان بیشتری برای آنان جذب کنیم.

توجه نظام ایران به محرومان

حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در این آئین گفت: در چند سال اخیر رزمایش مواسات و کمک‌های مردمی در استان مؤثر بوده که امیدواریم بتوانیم سفره رنگین‌تری را برای محرومان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای به کمک به جامعه کم برخوردار و حمایت از آنها دارد، افزود: با کمک مردم و خیران کمک‌های بسیار خوبی به قشر محروم و کم برخوردار ارائه شده و کمیته امداد در ماه مبارک رمضان تأمین بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند را در دست اجرا دارد که اقدامی شایسته است.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه نیازمندان با مشکلات مواجه هستند، اظهار کرد: در هر جای ایران مشکلی باشد دستگاه‌های حمایتی کمیته امداد برای کمک وارد عمل می‌شوند.

وی گفت: توجه به محرومان یکی از دلایل اصلی ماندگاری نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ امام راحل علاوه بر تأکید ویژه داشتن به مناطق محروم و خانواده‌های نیازمند در زندگی خود این کار را به صورت مکرر انجام می‌دادند.

کد خبر 5752839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
      7 1
      به فامیل خودشون میدن به مردم نه
      • نادیا IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
        0 0
        به رای من به همه ی مردم بدن بهتره به کسی که فعلا مسکین است🙏
    • IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
      0 0
      ماانسان بوشهریم هیچی برای ماه رمضان ندادن. خیلی حیف ومیل میکنن بادهان روزمیگم وباچشم دیدم مددکارابه همه تماس نمیگیرن برای گرفتن چیزی.
    • بی نام IR ۱۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
      0 0
      ب جا بسته ها پولشو بدین ؛
    • ناشناس IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
      0 0
      اره همش پارتی بازیه واسی تحت پوشش بهزیستیهام نمی دن بدن پارتی بازی می دن بابا بیشتراینایی که تحت پوششن باپارتی بازی تحت پوششون کردن جای یه خونه تا خونه دارن ماشین دارن کاردارن زمین دارن ولی مایی که هیچی نداریم حتاسقف بالاسرمون نداریم تاحالا هیج کاریم واسمون نکردم مددکاراشون فامیلای خودشونو اوردن
    • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
      0 0
      اینم یه روز سیر بشن..بقیه عمر چکار کنن