پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰

۱۱۸ نفراز مددجویان جرایم غیرعمد استان کرمان آزاد شدند

۱۱۸ نفراز مددجویان جرایم غیرعمد استان کرمان آزاد شدند

کرمان - رئیس سازمان زندان ها واقدامات تامینی و تربیتی کشور از آزادی ۱۱۸ نفر از مددجویان جرایم غیر عمد در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی محمدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سفر به کرمان گفت: با توسعه اشتغال برای افراد آزاد شده از زندان، چرخه بازگشت به زندان از بین می‌رود و در تحقق این مهم نیازمند همکاری مراجع قضائی هستیم که در استان کرمان این تعامل در حد اعلای خود وجود دارد.

محمدی با اشاره به این مطلب که اجرای سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری بدون همکاری دستگاه قضائی دست یافتنی نخواهد بود، تصریح کرد: به منظور کاهش آسیب درون زندان‌ها نیز نیازمند همراهی و همکاری مراجع قضائی هستیم.

وی ضمن بیان این مطلب که حضور قضات در زندان‌ها در ایجاد زمینه آزادی مدددجویان واجد شرایط بسیار مؤثر بوده است، گفت: کمک‌های خیران در جهت آزادسازی زندانیان و نیز کمک به خانواده زندانیان در استان کرمان نسبت به سایر استان‌ها بسیار شایان توجه بوده است و در این رابطه باید گفت این امر از خصایص دیار کریمان است.

وی افزود: بیشترین کمک در ماه مبارک رمضان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در استان کرمان بوده است و امیدواریم همه نقش آفرینان این حوزه ماجور باشند.

رئیس سازمان زندان‌ها واقدامات تأمینی و تربیتی کشور، انتقال زندان‌ها به خارج از محدوده شهرها را از اولویت‌های موردنظر سازمان زندان‌ها دانست و تاکید کرد: فروش زندان‌های واقع در داخل بافت‌های شهری از طریق مولدسازی موجب خواهد شد که با ایجاد ارزش افزوده نیازی به بودجه‌های عمرانی دولت تا سال‌های آینده نباشد و در استان کرمان امیدواریم بتوانیم در این حوزه موفق شویم.

محمدی بیان کرد: در زمینه پابندهای الکترونیک به تولید انبوه رسیده‌ایم و هر چه رأی در حوزه پابندهای الکترونیک صادر شود، قابلیت اجرا خواهد داشت زیرا به تولید انبوه پابندهای الکترونیک دست یافته‌ایم و در این زمینه هیچ معذوریتی نداریم.

وی بیان کرد: ۵۰ نفر از مددجویان جرایم غیرعمد و همچنین ۶۸ نفر از مددجویان کرمانی با جرایم سبک و با استفاده از تسهیلات قانونی آزاد شدند.

کد خبر 5776577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha