محمد سبزه زاری در گفتوگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طبق نقشههای پیشیابی هواشناسی اثرات عبور امواج ناپایدار تا اواخر وقت امشب در خوزستان همچنان وجود دارد و سبب رگبار پراکنده و رعد و برق (در مناطق مرتفع شمالی و شرقی) و وزش بادهای متوسط تا نسبتاً شدید گاهی تندبادهای لحظهای (بهویژه در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی) خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شمال خلیج فارس تا اواخر روز پنجشنبه مواج است، عنوان کرد: همچنین تا روز شنبه روند افزایش ۴-۶ درجهای دما برای خوزستان مورد انتظار است.
سبزه زاری افزود: در شبانه روز گذشته هندیجان با ۴۱.۴ و دهدز با ۱۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط در خوزستان گزارش شدهاند.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: همچنین در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز ۳۷.۱ به و حداقل به ۲۳.۴ درجه سانتیگراد رسیده است.
نظر شما