پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰

مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان خبرداد؛

بازگشت ۲۰ هکتار از اراضی زنجان به بیت‌المال

بازگشت ۲۰ هکتار از اراضی زنجان به بیت‌المال

زنجان-مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان گفت: با تلاش کارشناسان دیوان محاسبات ۲۰ هکتار از اراضی این استان پس از ۱۹ سال به بیت المال بازگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی رضوانی‌فر روز دوشنبه گفت: با پیگیری و تلاش کارشناسان دیوان محاسبات استان زنجان ۲۰ هکتار از اراضی دانشگاه علوم پزشکی این استان به بیت المال بازگشت.

وی افزود: این زمین ۲۰ هکتاری متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان است که در روستای "کبود گنبد" شهر سلطانیه واقع شده و در تصرف غیرقانونی شخص حقیقی قرار گرفته بود.

مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته و به همت و تلاش همکاران در دیوان محاسبات استان زنجان، این زمین پس از ۱۹ سال به بیت المال بازگشت.

رضوانی فر با بیان اینکه صیانت از بیت المال یکی از برنامه‌های اولویتدار دیوان محاسبات است و در این راه نیز از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزیم، افزود: در اقدامی که اواخر سال گذشته نیز انجام شد با ورود جدی به قراردادهای واگذاری زمین در شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان ۷۸ فقره قرارداد واگذاری به ارزش بیش از ۲۵۶ میلیارد ریال به دلیل عدم تحقق موضوع قراردادهای واگذاری با اعمال مقررات خلع ید و استرداد به بیت المال اعاده شد و در برنامه واگذاری مجدد، در اختیار اشخاص ذی‌صلاح قرار گرفت.

کد خبر 5814465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha