به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، حجت الاسلام جواد صادق زاده ظهر امروز در پنجمین همایش ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان افزود: همه اعمال حکم جهاد را دارند و جهاد در مقابل امر به معروف مانند نم در مقابل دریاست.
وی با اشاره به اهمیت امر به معروف، خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی اظهار داشت: مدیران سازمان ها و شرکت ها باید برپایی نمازجماعت، پرداخت زکات و امر به معروف و نهی از منکر را در سازمانهای خود نهادینه کنند تا بتوانیم به هدف و فلسفه این امر مقدس دست یابیم.
صادق زاده ابعاد امر به معروف را قلبی، لسانی و یدی دانست و خاطرنشان کرد: دو مورد اول وظیفه متولیان امر به معروف و مورد سوم به قوه قضاییه مربوط است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: استفاده از انشعاب غیر مجاز برق و مصرف بی رویه آن امری مذموم و حرام است و این به عنوان منکر اقتصادی است.
در ادامه این جلسه، مسئول معاونت ستاد احیاء ادارات و کارخانجات استان خوزستان اظهار داشت: :ستاد احیاء امر به معروف در استان خوزستان فعالیت های خوبی با همکاری مدیران دستگاه های اجرایی و شرکت ها انجام داده است و اینها جز با اهتمام، انگیزه و تلاش مدیران استان میسر نمی شد.
سرهنگ عزیر الله زارعی در ادامه از مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان به دلیل پشتیبانی و حمایت از فعالیت های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و میزبانی برنامه تقدیر کرد و گفت: در 127 شرکت در سطح استان خوزستان، شورای های امر به معروف ونهی از منکر فعال هستند و تاکنون 700 حکم مسئولیت برای 700 عضو این شوراها صادر شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان نیز در این همایش عنوان کرد: برای ساماندهی ستادهای امر به معروف نیاز به شناسایی شاخص های لازم برای بهتر نتیجه گرفتن از فعالیت های این ستاد در ادارات و کارخانجات است.
مجید صالحی با اشاره به اهمیت آموزش نیروهای امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: شورای امر به معروف در شرکت برق منطقه ای خوزستان در راستای تحقق اهداف این ستاد، اقدامات موثری از قبیل برگزاری جلسات و توزیع کتاب و نشریات و شرکت در مراسم های مختلف انجام داده است.
وی انشعاب های غیرمجاز برق را در استان معضلی اجتماعی دانست و بیان داشت: استفاده غیر مجاز از برق سالانه هزار مگاوات به شبکه این استان خسارت وارد می کند که ستاد امر به معروف و نهی از منکر می تواند با ارائه آموزش های لازم و کمک به تغییر دیدگاه مردم نسبت به استفاده از برق در استفاده بهینه از آن به خدمتگزاران مردم در این شرکت کمک کند.


نظر شما