محسن غفاری آذر ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه افزود: این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی و انجمن سینمای جوانان ایران برگزار و دبیرخانه جشنواره در این اداره کل فعال است و عکاسان کشور تا دهم بهمن ماه فرصت ارسال عکسهای خود را دارند.
وی ادامه داد: هر عکاس می تواند با ارسال ۱۰قطعه عکس یا یک مجموعه عکس بین سه تا پنج قطعه که به عنوان یک عکس محسوب می شود در دو بخش این جشنواره که شامل بازتاب جوشش مردمی در راهپیماییهای ۲۲بهمن، نماز و نیایش و سفرهای استانی رئیس جمهوری است شرکت کند.
غفاری یادآورشد: داوری عکسهای ارسالی به این جشنواره را محمد ستاری، سیدعباس میرهاشمی، ساعد نیک زاد، رومین محتشم و جواد پورصمد عهدهدار هستند.
وی با بیان اینکه ثبت جلوههای مشارکت مردم و نشان دادن بازتاب جوشش مردمی با زبان هنری عکس از اهداف عمده این جشنواره است خاطرنشان کرد: در راستای برگزاری این جشنواره نمایشگاهی از آثار منتخب عکاسان در ارومیه دایر خواهد شد.
نظر شما