پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵

یک مقام مسوول در اداره‌کل راهداری زنجان خبرداد؛

آغاز عملیات آسفالت ۶۰ کیلومتر از راه‌های روستایی زنجان

آغاز عملیات آسفالت ۶۰ کیلومتر از راه‌های روستایی زنجان

زنجان-معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان از آغاز عملیات آسفالت ۶۰ کیلومتر از راه‌های روستایی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید ناصر موسوی اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح‌های یاد شده در غالب زیرسازی، تعریض و بهسازی راه روستایی و احداث ابنیه فنی و پل‌های محورهای روستایی به طول ۶۰ کیلومتر در بخش‌ها و نقاط مختلف روستاهای استان در حال انجام است.

معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان با بیان اینکه در سال جاری و با تأمین سهمیه قیر رایگان از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای راه‌های روستایی استان، طرح‌های مربوط به ساخت و بهسازی این راه‌ها سرعت خواهد گرفت، یادآور شد: در همین رابطه تمامی طرح‌های پیشنهادی در جلسات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها ارائه شده تا با تأمین اعتبارات استانی، کارها با سرعت بیشتری انجام شوند.

موسوی گفت: در روزهای آینده نیز عملیات اجرایی ساخت و بهسازی پروژه‌های مصوب سال ۱۴۰۳ به عنوان پروژه‌های جدید در حوزه راه‌های روستایی و فرعی استان آغاز می‌شود.

معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان با ارائه گزارشی از وضعیت راه‌های روستایی این استان، تاکید کرد: هم اکنون ۲۵ محور روستایی بالای ۲۰ خانوار استان نیاز به آسفالت دارد و از ۳۱۷۶ کیلومتر راه روستایی دارای آسفالت نیز ۱۰۰۰ کیلومتر آن به دلیل عمر بالای آسفالت، عبور بارهای بیش از حد مجاز و تغییرات آب و هوایی نیازمند به لکه‌گیری و روکش است.

وی گفت: اعتبار مورد نیاز برای آسفالت و بهسازی هر کیلومتر راه را ۳۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: طی سال گذشته اقدامات ویژه‌ای برای بهسازی راه‌های روستایی انجام شده است.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان کل راه‌های روستای استان را بیش از ۴ هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: ۳ هزار و ۱۷۶.۷ کیلومتر از آن تاکنون آسفالت شده است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مابقی طول باقیمانده متناسب با اعتبارات تخصیص یافته در دست اجرا خواهد بود.

کد خبر 6163330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha