پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۳۸۶، ۱۶:۳۷

حماس هدف بوش از سفر به منطقه را حمایت از رژیم صهیونیستی دانست

حماس هدف بوش از سفر به منطقه را حمایت از رژیم صهیونیستی دانست

جنبش حماس امروز با تاکید بر مخالفت خود با سفر رئیس جمهوری آمریکا به منطقه خاورمیانه تاکید کرد که هدف از این سفر حمایت از رژیم اسرائیل و تعمیق شکاف در میان فلسطینی ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سامی ابوزهری سخنگوی جنبش حماس در بیانیه ای که یک نسخه از آن توسط خبرگزاری فرانسه دریافت شد، تاکید کرد که سفر بوش برای خدمت به منافع اشغالگران است.

وی افزود: هدف بوش از این سفر تامین حمایت سیاسی و معنوی برای دشمن و تلاش برای تعمیق شکاف داخلی در میان فلسطینی ها از طریق حمایت از یک طرف (تشکیلات خودگران فلسطین) علیه طرف دیگر است.

ابوزهری تاکید کرد: حماس و ملت فلسطین به سفر بوش با توجه به سیاست کاملا جانبدارانه آمریکا از رژیم اسرائیل اهمیت نمی دهند .

وی پیش بینی کرد که سفر بوش حاوی پیام های سیاسی و در صدر آن تاکید حمایت آمریکا از رژیم اسرائیل باشد.

رئیس جمهوری آمریکا قرار است هشتم ژانویه در چارچوب سفر دوره ای به خاورمیانه به فلسطین اشغالی و مناطق خودگردان فلسطین سفر کرده و نشست هایی را با سران رژیم اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار کند.

کد خبر 616467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha