پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ بهمن ۱۳۸۶، ۱۷:۵۳

ابراز آمادگی ابومازن برای آتش بس با رژیم اسرائیل در غزه!

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز آمادگی خود را برای تلاش به منظور دستیابی به آتش بس دوجانبه با رژیم اسرائیل در نوار غزه بیان داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، "نبیل ابوردینه" سخنگوی ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان به خبرگزاری فرانسه گفت: عباس آماده تلاش برای دستیابی به آتش بس دوجانبه با اسرائیل برای متوقف کردن کشتار روزانه مردم فلسطین درغزه است.

ابوردینه افزود: ابومازن همانطور که پیشتر اعلام کرد آماده تحویل گرفتن گذرگاههای غزه برای برداشته شدن درد و رنج ملت فلسطین است و وی بار دیگر بر آمادگی خود برای تحویل گرفتن فوری گذرگاهها تاکید می کند.

وی این "طرح ابومازن را در راستای منافع ملت فلسطین" توصیف کرد.

لازم به ذکر است که نوارغزه در کنترل دولت منتخب فلسطین به نخست وزیری اسماعیل هنیه است و تشکیلات خودگردان بر این منطقه حاکمیت ندارد.

کد خبر 634940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha