۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۰۶

کشف بیش از ۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در اردکان

کشف بیش از ۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در اردکان

یزد - مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد گفت: چهار هزار و ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع نفتگاز در شهرستان اردکان کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مهدی مهاجریان مقدم گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردکان به پرونده قاچاق چهار هزار و ۶۰۰ لیتر نفتگاز به ارزش یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی پیرامون حمل سوخت یارانه‌ای، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌های قاچاق متخلف را به پرداخت سه میلیارد و ۱۴۱ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مهاجریان مقدم گفت: شعبه همچنین بابت خودرو حامل سوخت قاچاق یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت چهار میلیارد و ۷۱۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

اردکان هنگام بازرسی از خودروهای عبوری، این میزان سوخت را از یک دستگاه کامیونت کشف و گزارش تخلف را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6352631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha