۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸

عکاس خبرگزاری مهر در زنجان مقام نخست جشنواره ابوذر را کسب کرد

عکاس خبرگزاری مهر در زنجان مقام نخست جشنواره ابوذر را کسب کرد

زنجان- عکاس خبرگزاری مهر در زنجان مقام نخست جشنواره ابوذر را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان زنجان روز پنج شنبه با حضور مسولان، اصحاب رسانه و جمعی از فعالان رسانه استان و با معرفی برترین‌ها در سالن شهید رستمخانی ورزشگاه انقلاب به کار خود پایان داد.

در این دوره از جشنواره مهدی الماسی عکاس خبرگزاری مهر عنوان برتر را در دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان زنجان را کسب کرد.

همچنین آرین بهمنی دیگر عکاس خبرگزاری مهر عنوان سوم را در این جشنواره، کسب کردند.

با وجود اعلام دبیرخانه جشنواره ابوذر در فراخوان این جشنواره مبنی بر دریافت آثار در قالب یادداشت و سرمقاله و گزارش خبری از مطبوعات و خبرگزاری ها، این بخش ها در جشنواره لحاظ نشد.

دهمین دوره این جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان زنجان در قالب‌های متنوعی از جمله گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند، پادکست و رادیو برگزار شد.

کد خبر 6355816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha