پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶

مدیرکل ارشاد لرستان:

۵۸ اثر از هنرمندان لرستانی به نهمین جشنواره «جایزه فیروزه» ارسال شد

۵۸ اثر از هنرمندان لرستانی به نهمین جشنواره «جایزه فیروزه» ارسال شد

خرم‌آباد - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: ۵۸ اثر فاخر هنرمندان این استان به نهمین جشنواره ملی «جایزه فیروزه»، ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم روانشاد در سخنانی، اظهار داشت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در مهرماه سال جاری، ثبت‌نام اثر هنرمندان استان در سامانه پلتزار آغاز و تا پایان آبان‌ماه ادامه یافت که باتوجه‌به درخواست استان‌ها جشنواره تا پایان آذرماه مجدداً تمدید شد و ثبت آثار در بخش‌های اعلامی فعال در دبیرخانه صورت پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه در مجموع ۵۸ اثر از هنرمندان استان در بخش‌های مختلف جشنواره ثبت شد، افزود: از این تعداد اثر دریافتی، ۳۸ اثر در بخش هدایای فرهنگی، ۱۴ اثر در بخش طراحی شخصیت و ۶ اثر در بخش نوشت‌افزار و عروسک داوری و ثبت شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به روند انتخاب داوران این جشنواره در استان، گفت: انتخاب داوران بر اساس سابقه و فعالیت‌های مؤثر فرهنگی هنری بوده و در مجموع از اساتید هنری با توانمندی بالا و تحصیلات دانشگاهی مرتبط بهره گرفته شده است.

روانشاد، افزود: آثار و محصولات راه‌یافته به بخش نهایی جشنواره ملی دارای ویژگی‌های خلاقیت، نوآوری و ابتکار، محتوای اسلامی ایرانی، تکنیک و فنون قابل‌توجه، کیفیت و مرغوبیت، قابلیت تولید انبوه و رقابت‌پذیری با کالاهای مشابه است.

وی افزود: تولید آثار و کالاهای فرهنگی از مهم‌ترین شاخص‌های فرهنگ و تاریخ هر جامعه است و ارزش‌های معنوی و زیباشناختی را می‌تواند به‌سهولت به مردم جامعه القا کند و سرمایه‌گذاری بر تولید آثار مذکور، راهی مطمئن برای حفظ و تقویت فرهنگ و هویت جامعه محسوب می‌شود.

بنابراین گزارش، این جشنواره در موضوعات «هدایای فرهنگی»، «طراحی شخصیت»، «اسباب‌بازی»، «عروسک» و «نوشت‌افزار» و در بخش ویژه شامل ایده‌های نوجوانان در عرصه صنایع فرهنگی از سوی اداره کل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزارشده است.

کد خبر 6356147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha