۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۲۹

نسل‌کشی⁩ ۱۵ماهه اشغالگران نتوانست فلسطینیان را از سرزمین‌شان ریشه‌کن کند

نسل‌کشی⁩ ۱۵ماهه اشغالگران نتوانست فلسطینیان را از سرزمین‌شان ریشه‌کن کند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: نسل‌کشی⁩ ۱۵ ماهه اخیر اشغالگران نتوانست فلسطینیان را از سرزمین مادری‌شان ریشه‌کن کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی در ایکس نوشت: فکر «پاکسازی» ⁧غزه⁩ به‌عنوان بخشی از طرح «امحای استعماری» ⁧فلسطین⁩ مدت مدیدی است که با استفاده از'سلاح‌ها و مهمات کشنده آمریکایی و نیز حمایت مالی و سیاسی و اطلاعاتی این کشور در حال انجام بوده است.

‏⁧وی افزود: نسل‌کشی⁩ ۱۵ ماهه اخیر اشغالگران نتوانست فلسطینیان را از سرزمین مادری‌شان ریشه‌کن نماید؛ ارعاب سیاسی و دستکاری در جغرافیای جمعیتی نیز نخواهد توانست فلسطینیان را وادار به کوچ اجباری نماید.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ‏اینجا خانه و کاشانه آنها است و برای ماندن و مبارزه برای احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از اشغالگری هزینه بسیار سنگینی داده‌اند.

کد خبر 6360920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha