پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ بهمن ۱۴۰۳، ۷:۴۶

شهید آیت‌الله عاشوری پرچم‌دار مبارزه با استبداد بود

شهید آیت‌الله عاشوری پرچم‌دار مبارزه با استبداد بود

بوشهر- امام جمعه دشتی گفت: شهید آیت‌الله عاشوری پرچم‌دار مبارزه با ظلم و استبداد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهد دوست جمعه شب در مراسم یادواره شهید آیت‌الله ابوتراب عاشوری با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در شهرستان دشتی با اشاره به نقش ارزنده این شهید در هدایت مردم و تبلیغ دین، اظهار داشت: شهید آیت‌الله عاشوری تمام عمر خود را در مسیر ارشاد، هدایت مردم و مبارزه با ظلم و استبداد سپری کرد و در این راه جان خود را تقدیم اسلام نمود او نه‌تنها یک عالم دین، بلکه شخصیتی اجتماعی و گره‌گشای مشکلات مردم بود.

وی با اشاره به نقش شهید عاشوری در تأسیس حوزه علمیه بوشهر گفت: حوزه علمیه بوشهر با همت بلند این شهید احیا شد و او هرگز پرچم انقلاب را بر زمین نگذاشت و همواره مردم را به حضور در صحنه‌های انقلاب دعوت می‌کرد و نقشی محوری در مبارزات ضد استکباری داشت.

امام جمعه دشتی همچنین بر جایگاه بی‌بدیل روحانیت در دفاع از انقلاب تأکید کرد و افزود: نقش روحانیت در شکل‌گیری و دفاع از انقلاب اسلامی بی‌نظیر است و تقدیم ۲ هزار شهید روحانی در راه اسلام و انقلاب، گواهی بر این حقیقت است.

کد خبر 6371814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha