پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۳۹

متکدی شاسی‌بلند سوار در رشت دستگیر شد

متکدی شاسی‌بلند سوار در رشت دستگیر شد

رشت - فرماندهی انتظامی رشت از دستگیری متکدی دارای تمکن مالی حین فریب و تکدی گری در یکی از خیابان‌های سطح شهر خبر داد و گفت: خودروی سوزوکی ویتارا متعلق به این زن نیز توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به اینکه تکدی گری یکی از آسیب‌های اجتماعی است که باید به صورت ریشه‌ای حل شود، اظهار کرد: افرادی که علیرغم تمکن مالی اقدام به فریب شهروندان و کسب درآمد نامشروع از راه تکدی گری می‌کنند با برخورد قاطع پلیس و دستگاه قضائی مواجه می‌شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه گشت انتظامی کلانتری ۲۲ شهرستان رشت حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به زنی ۶۰ ساله غیر بومی حین تکدی گری مشکوک می‌شوند، افزود: در بررسی بیشتر محرز می‌شود که این فرد دارای تمکن مالی بوده و با فریب شهروندان قصد تکدی گری و کسب درآمد از راه نامشروع را دارد و یک دستگاه خودروی سوزوکی ویتارا متعلق به این فرد نیز که در اطراف محل ارتکاب به جرم پارک بود توقیف می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از کشف مقادیری پول و غذاهای دریافتی از شهروندان در بازرسی از خودروی این فرد خبر داد و گفت: متهمه دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر اینکه تکدی گری و کلاشی جرم محسوب می‌شود، گفت: مبارزه با تکدی گری از وظایف پلیس بوده اما این امر نیازمند مشارکت همه سازمان‌ها و نهادها با پلیس می‌باشد.

کد خبر 6381955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      0 0
      این اصطلاح... غیر بومی ...بسیار در شهرستان ها کشور بکار برده میشود... گسترش این نگاه اجتماعی.. زمینه ساز تجزیه ایران است .. مسیولان کشور باید مانع از رسوخ بعضی اصطلاحات فرهنگی و اجتماعی در جامعه شوند.
    • مجید IR ۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      0 0
      بچه بودم و الان پیرمرد شدم. مدام در گوشم صدای این افراد فریبکار را می شنوم. انشالله کی تمام می شود؟