۱۲ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۱۸

۲۰ هزار اصله نهال اکالیپتوس در گرمسار تولید شد

۲۰ هزار اصله نهال اکالیپتوس در گرمسار تولید شد

گرمسار- رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار از تولید ۲۰ هزار اصله نهال اکالیپتوس در این شهرستان خبر داد و گفت: هدف از این اقدام زراعت چوب و ایجاد بادشکن زنده برای بیابان زدایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین شاه حسینی صبح پنجشنبه در بازدید از مرکز تولید نهال گرمسار با بیان اینکه ۲۰ هزار نهال اکالیپتوس در نهال خانه منابع طبیعی تولید شده است، ابراز داشت: این طرح از ابتدای تیرماه با هدف زراعت چوب در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در این طرح گونه‌های سریع الرشد با بازدهی اقتصادی تولید و کاشته می‌شود، افزود: این اقدام در بی نیازی از واردات چوب، ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال و معیشت اثر گذار است.

رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار بابیان اینکه با بیان اینکه می‌توان در این طرح به صادرات چوب نیز امیدوار بود، ابراز داشت: دیگر مزیت این طرح ایجاد بادشکن زنده برای جلوگیری از فرسایش خاک و پیشروی بیابان است.

شاه حسینی در ادامه تصریح کرد: از دیگر منافع طرح کنترل و حفاظت از اراضی کشاورزی مقابل تندباد و جلوگیری از هدر رفت رطوبت خاک می‌توان اشاره داشت.

وی با تاکید بر اینکه توزیع نهار برای هر هکتار زراعت چوب هزار اصله نهال در گرمسار است، افزود: نهال مورد نیاز به مشارکت کنندگان پس از درخواست متقاضی تحویل داده خواهد شد.

کد خبر 6519470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha