۲ مرداد ۱۴۰۴، ۱۲:۵۵

کاروان انصارالحسین پس از ۵۲ روز پیاده‌روی از مشهد به آبادان رسید

کاروان انصارالحسین پس از ۵۲ روز پیاده‌روی از مشهد به آبادان رسید

اهواز - کاروان اربعین انصارالحسین (ع) پس از ۵۲ روز پیاده‌روی از حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد، با استقبال گرم مردم آبادان وارد این شهر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان مردمی انصارالحسین (ع) که از اوایل محرم حرکت خود را از آستان مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) آغاز کرده، پس از پیمودن بخش قابل‌توجهی از مسیر دو هزار و ۶۰۰ کیلومتری مشهد تا کربلا، وارد شهر آبادان شد. این کاروان ۱۴۰ نفره، متشکل از زائرانی با سنین ۱۲ تا ۸۷ سال، از استان‌های مختلف از جمله خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، اصفهان، مازندران، آذربایجان شرقی و غربی، تهران، البرز، قم، کرمانشاه، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، فارس و کرمان است.

این کاروان که برای بیست و چهارمین سال متوالی این مسیر معنوی را پیاده طی می‌کند، در ادامه به سمت مرز شلمچه حرکت خواهد کرد تا در مراسم اربعین حسینی در کربلای معلی به خیل عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) بپیوندد. زائران این کاروان در ۷۲ روز، مسیر طولانی و پرمشقت مشهد تا کربلا را با عشق و ارادت به سالار شهیدان طی می‌کنند.

استقبال پرشور مردم آبادان از این کاروان، جلوه‌ای از عشق و ارادت به اهل بیت (ع) را به نمایش گذاشت.

کد مطلب 6540144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha