۱۲ مرداد ۱۴۰۴، ۱۴:۵۵

شاگردان غلامی دستشان از مدال کوتاه ماند؛ چهارمی نوجوانان والیبالیست

شاگردان غلامی دستشان از مدال کوتاه ماند؛ چهارمی نوجوانان والیبالیست

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در آخرین دیدار خود در قهرمانی پسران زیر ۱۹ سال جهان نتیجه را به اسپانیا واگذار کرد تا به مقام چهارم جهان دست یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دیدارهای روز پایانی مسابقات والیبال قهرمانی پسران زیر ۱۹ سال جهان ۲۰۲۵ امروز (یکشنبه دوازدهم مرداد) با هشت دیدار در شهر تاشکند ازبکستان پیگیری می‌شود.

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در چارچوب دیدار رده بندی این رقابت‌ها از ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه به مصاف اسپانیا رفت و به رغم شایستگی سه بر دو نتیجه به حریف قدرتمند خود واگذار کرد.

شاگردان عادل غلامی در ست‌های اول و سوم این دیدار نزدیک و پایای پای ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۱۵ به پیروزی رسیدند، اما در ست‌های دوم، چهارم و پنجم به ترتیب با امتیازهای ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۱ و ۱۵ بر ۱۰ مغلوب حریف شدند.

کد خبر 6550140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • صیاد IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
      1 0
      همیشه همینطور بوده تنها والیبال نیست سربزنگاه ها کم میاریم تواکثرورزشها بازیهای حساس را می بازیم
      • ساسان شاه ولی GB ۰۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
        0 0
        حرف شما گاملا درسته. همین الان خوندم که تو ۵ فینال بله پنچ فینال کشتی قهرمانی نوجوانان جهان باختیم یعنی ۵ طلا را از دست دادیم. فوتبال که نگو تا میان حذفی فکری حذف میشن