مجید غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: مصرف سالیانه تخم مرغ در گیلان 19 هزار تن است در حالیکه سالیانه 5/12تن تخم مرغ در استان تولید می شود.
غلامی با بیان اینکه کلیه زیر بخشهای امور دام قابلیت سرمایه گذاری دارند، اعلام کرد: هم اکنون بستر سرمایه گذاری و زمینه استفاده از تسهیلات بانکی بیشتر برای تولید تخم مرغ نسبت به سایر زیر بخشهای امور دام فراهم است.
غلامی همچنین از صدور بیش از 17 مورد موافقت اصولی در بحث مزارع مرغ تخمگذار خبر داد و اظهار داشت: سرمایه گذاری در این بخش به رغم وجود برنامه ریزی اولیه در زمینه تولید، شرایط بازاریابی و تزریق تسهیلات نیز به خوبی فراهم است.
این مقام مسئول در سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: مزارع مرغ تخمگذار و پرورش گاوهای شیری اولویت های اولیه برای سرمایه گذاری در بخش دامپروری گیلان است .
وی، عدم استعلام برخی صاحبان مرغداریها از متولیان امر برای احداث این واحدها را از تخلفات عمده در این حوزه دانست و افزود: 284 مورد مرغداری غیر مجاز با حجم جوجه ریزی در هر دوره 900 هزار قطعه در استان وجود دارد.
غلامی در ادامه برهم زدن بازار، ایجاد مشکلات اجتماعی و مورد تائید نبودن تولیدات آنان از لحاظ بهداشتی را از جمله مشکلات مرغداریهای غیرمجاز عنوان کرد.
نظر شما