۲ مهر ۱۴۰۴، ۱۶:۰۰

سیاسرانی: زیرساخت‌های شهری کجور با اجرای پروژه ها بهبود یافته است

سیاسرانی: زیرساخت‌های شهری کجور با اجرای پروژه ها بهبود یافته است

کجور - شهردار کجور از اجرای پروژه های مختلف از جمله عملیات روکش آسفالت با هدف بهبود کیفیت معابر شهری خبر داد.

علی سیاسرانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای پروژه‌های مختلف افزود: عملیات روکش آسفالت در خیابان امام جعفر صادق (ع) با هدف بهبود کیفیت معابر شهری به اجرا درآمده است.

وی همچنین ضمن قدردانی از حمایت‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: یک دستگاه کامیون پرس زباله ۶ تن با سال تولید ۱۴۰۴ و صفر کیلومتر توسط شهرداری کجور خریداری شده و به ناوگان ماشین‌آلات شهرداری افزوده شده است تا خدمات بهتری به شهروندان شریف ارائه شود.

شهردار کجور تصریح کرد: تأمین اعتبار این پروژه‌ها از محل ماده ۵۸ قانون الحاق (۲) به شهرداری‌ها و منابع داخلی شهرداری صورت گرفته است.

سیاسرانی در پایان ابراز امیدواری کرد که این اقدامات بتواند در ارتقای رفاه و رضایت شهروندان نقش مؤثری ایفا کند.

کد خبر 6600748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha