پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۰۵

استاندار کرمان:

حمایت از تولید کنندگان باید مد نظر مسئولان کشاورزی قرار گیرد

کرمان - خبرگزاری مهر: محمد رئوفی نژاد با توجه به آغاز فصل برداشت محصول گوجه فرنگی در جنوب استان کرمان خواستار نظارت دقیق بر مراحل فروش و عرضه این محصول در راستای حمایت از تولید کنندگان و جلوگیری از سوء استفاده دلالان شد.

رئوفی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به فصل برداشت گوجه‌ فرنگی در جنوب استان باید نظارت دقیق بر امر خرید و عرضه این محصول کشاورزی انجام گیرد تا مانند سال قبل قیمت آن افزایش نیابد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در سال گذشته این محصول کشاورزی با قیمت بسیار پایین از کشاورزان منطقه جیرفت خریداری و با قیمت بالا در تهران و شهر کرمان به فروش می‌رسید.

استاندار کرمان یادآور شد: در جهت مدیریت صحیح در عرضه و خرید این محصول کشاورزی باید کمیته ‌ای در جنوب استان تشکیل شود تا نظارت دقیق در این زمینه صورت گیرد.

وی با تاکید به برخورد شدید با واسطه گری این محصول بیان داشت: افزایش قیمت گوجه ‌فرنگی در روزهای اخیر تاسف آور است و با شبکه‌های غیر رسمی فروش تره‌ بار که با بعضی از شبکه‌های رسمی نیز ارتباط دارند، برخورد جدی می‌کنیم.

رئوفی نژاد ادامه داد: در روزهای ابتدایی برداشت محصول گوجه فرنگی به کشاورزان جیرفتی به ازاء هر کیلو، شش هزار ریال پرداخت شد و با چندین برابر این قیمت در بازار به فروش رسید که با تمهیدات صورت گرفته با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

کد خبر 668096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha