مولوی راشد بندار امام جمعه اهلسنت محله یکبنی جاسک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حوادث اخیر اظهار کرد: اعتراض و انتقاد سازنده همواره مورد پذیرش اسلام و بزرگان دینی بوده، اما زمانی که این اعتراض به توهین به قرآن، پیامبر اسلام (ص)، مساجد و مقدسات منجر شود، به هیچوجه قابل تحمل نیست.
وی با استناد به آیات قرآن کریم افزود: قرآن به ما آموخته است که حتی در برابر انتقاد تند، باید با سعهصدر برخورد کرد؛ همانگونه که حضرت سلیمان (ع) در برابر سخن مورچه با لبخند و شکرگزاری رفتار کرد و یا ذوالقرنین با مردمی که توان سخن گفتن نداشتند، با تدبیر و عدالت برخورد کرد.
امام جمعه اهلسنت یکبنی جاسک تصریح کرد: آنچه در هفته گذشته تحت عنوان اعتراض شاهد آن بودیم، در برخی موارد به براندازی ارزشهای اسلامی و اهانت آشکار به قرآن کریم منجر شده است؛ از جمله قرآنسوزی و تعرض به اماکن مذهبی که نمونه آن در بندرعباس مشاهده شد.
مولوی بندار با محکومیت این اقدامات گفت: جامعه اهلسنت اینگونه جنایات را بهشدت محکوم میکند و انتظار دارد عاملان و آمران این حرکات ضد دینی، هم در پیشگاه خداوند متعال و هم در برابر دستگاه قضایی، به اشد مجازات برسند.
وی در پایان دعا کرد: خداوند متعال عناصر هتاک به مقدسات را از جامعه مؤمنان جدا کرده و امت اسلامی را در مسیر حق و وحدت حفظ کند.


نظر شما