استقرار نظامیان اسرائیلی نزدیک مرزهای اردن

استقرار نظامیان اسرائیلی نزدیک مرزهای اردن

وحشت رژیم صهیونیستی از تکرار عملیات طوفان الاقصی باعث شده نظامیان اسرائیلی در نزدیکی مناطق مرزی با اردن مستقر شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان خود را در مرزهای شرقی مستقر کرده و مواضعی را که از دهه ها متروکه بوده مجددا مورد استفاده قرار می دهد چرا که بیم آن دارد از سمت اردن یک عملیات نظیر عملیات طوفان الاقصی شکل بگیرد.

بر اساس این گزارش، برای نخستین بار از دهه هفتاد قرن گذشته ارتش رژیم صهیونیستی مواضع نظارتی قدیمی و متروک خود را نزدیک مرزهای اردن مورد استفاده قرار می دهد.

همچنین گزارش شده که موانع خاکی با ارتفاع بلند در این مناطق ایجاد شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی بیم آن دارد که هزاران نیرو از جمله فلسطینی های مقیم اردن دست به یک عملیات مشابه طوفان الاقصی بزنند و حتی نیروهای یمنی نیز در این عملیات مشارکت داشته باشند.

رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که با این وجود بخش اعظمی از مرزهای مشترک با اردن همچنان باز هستند.

کد خبر 6730471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha