۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۳۵

اسکینی: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به حساب مالباخته در دلیجان بازگشت

اسکینی: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به حساب مالباخته در دلیجان بازگشت

دلیجان- فرمانده انتظامی دلیجان از بازگرداندن یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به حساب مالباخته فضای مجازی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جعفر اسکینی گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر اینکه فردی از طریق سایت دیوار مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از وی از طریق ارائه رسید جعلی کلاهبرداری کرده است.

وی افزود: بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار پلیس فتای شهرستان قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و تخصصی کارشناسان پلیس فتا و هماهنگی مقام قضائی، متهم شناسایی و مبلغ مذکور مسدود و به حساب مالباخته برگردانده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان با بیان اینکه تلاش جهت دستگیری متهم ادامه دارد، تاکید کرد: انتظار است شهروندان از خرید و فروش در بستر سایت‌های دیوار تحت هر عنوانی خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

کد خبر 6732419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha