۱۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۱۸

۲۰هزار واحد صنفی درتهران بدون نظارت به واحدهای صنعتی تبدیل شده است

۲۰هزار واحد صنفی درتهران بدون نظارت به واحدهای صنعتی تبدیل شده است

تهران- استاندار تهران می گوید، طی سال های اخیر ۲۰هزار واحدصنفی در این استان بدون هیچ نظارتی به واحدهای صنعتی تبدیل شده و بخشی از فشار بر زیرساخت‌های انرژی و محیط زیست استان، به این دلیل است.

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به چالش‌های صنعتی و زیست‌محیطی این استان اظهار کرد: در حال حاضر، ۵۵ لکه صنعتی در استان تهران وجود دارد که طی چند دهه گذشته شکل گرفته‌اند.

او افزود: در این لکه‌های صنعتی، حدود ۲۰ هزار واحد صنفی نیز بدون نظارت مؤثر، به واحدهای صنعتی تبدیل شده‌اند؛ موضوعی که نقش قابل توجهی در بروز ناترازی انرژی و تشدید مشکلات زیست‌محیطی در اطراف تهران داشته است.

استاندار تهران تأکید کرد که بخش مهمی از فشار بر زیرساخت‌های انرژی و محیط زیست استان، ناشی از فعالیت همین واحدهای صنعتی فاقد نظارت و برنامه‌ریزی است.

کد خبر 6735031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha