۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۰۸

شعبانی: در نظام اداری با تعارض‌ها و تناقض‌هایی روبه‌رو هستیم

شعبانی: در نظام اداری با تعارض‌ها و تناقض‌هایی روبه‌رو هستیم

همدان- نماینده ولی‌فقیه در استان همدان گفت: در نظام اداری با تعارض‌ها و تناقض‌هایی روبه‌رو هستیم که مردم آن‌ها را به‌خوبی احساس می‌کنند و از مسئولان پاسخ می‌خواهند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی موثق عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان، ضمن تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، از تلاش‌های استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای افتتاح و اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی در این ایام قدردانی کرد.

وی با اشاره به فلسفه پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی برای تحقق سلوکی اخلاقی و مبتنی بر آموزه‌های نهج‌البلاغه در جامعه شکل گرفت، اما باید بپذیریم که در نظام اداری با تعارض‌ها و تناقض‌هایی روبه‌رو هستیم که مردم آن‌ها را به‌خوبی احساس می‌کنند و از مسئولان پاسخ می‌خواهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر ضرورت اخلاق‌مداری در مدیریت افزود: اگر قرار است اخلاق در عمل محقق شود، باید پاسخگویی به مردم در اولویت باشد و تشریفات زائد کنار گذاشته شود امیدوارم روزی برسد که این نگاه اخلاقی در تمامی سطوح مدیریتی به‌صورت عملی نهادینه شود.

وی در ادامه به موضوع حقوق و مزایا اشاره کرد و گفت: اگر معیار پرداخت‌ها، میزان کار و تلاش در میدان خدمت باشد، طبیعی است کسانی که بار اصلی مسئولیت را بر دوش دارند، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند عدالت در پرداخت‌ها و تخصیص بودجه از مطالبات جدی و بحق کارکنان و مردم است.

آیت‌الله شعبانی با بیان اینکه اصلاح نظام اداری یکی از ضرورت‌های امروز کشور است، بیان کرد: این اصلاحات با خواهش و تمنا پیش نمی‌رود و حکومت‌داری نیازمند اقتدار و تصمیم‌گیری شجاعانه است؛ برخی ساختارها و قفسه‌هایی که خودمان ایجاد کرده‌ایم، گاه مانع کارآمدی شده‌اند و باید با جسارت اصلاح شوند.

وی نبود یک نهاد تنظیم‌گر مؤثر را از مشکلات اساسی نظام اداری دانست و افزود: در ساختار اداری کشور به سازوکاری نیاز داریم که بتواند میان وظایف، اختیارات و ظرفیت دستگاه‌ها هماهنگی ایجاد کرده و ناترازی‌های موجود را برطرف کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان همچنین به برخی مطالبات صنفی از جمله مسائل مربوط به معلمان، نیروهای خرید خدمات و تأخیر در اجرای برخی مصوبات اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد با پیگیری جدی، این مشکلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل‌وفصل شود.

وی در پایان نقش رسانه‌ها را در انعکاس خدمات و ایجاد امید در جامعه بسیار مهم دانست و گفت: خدمات انجام‌شده در عرصه خدمت‌رسانی باید به‌درستی برای مردم تبیین و رسانه‌ای شود؛ چراکه امروز بیش از هر زمان دیگری به امیدآفرینی در جامعه نیاز داریم.

کد خبر 6742272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha