۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۴۰

شیرین‌زاد: انتظار ما از دولت، بهبود معیشت مردم است

شیرین‌زاد: انتظار ما از دولت، بهبود معیشت مردم است

نماینده مردم کرج در مجلس گفت: انتظار ما از رئیس‌جمهور و همه اعضای دولت، مدیریت صحیح اقتصاد کشور، بهبود معیشت مردم و ایجاد ثبات در بازار است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شیرین‌زاد در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور خود اظهار کرد: راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه، مهر تأیید دوباره‌ای بر حمایت ملت ایران از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ضربه‌ای محکم بر پیکر نیمه‌جان و در حال فروپاشی دشمنان اسلام و استکبار صهیونیستی بود.

وی ادامه داد: بر همین اساس، ضمن حمایت از همه مسئولان انقلابی و خدمتگزار، خطاب به دستگاه دیپلماسی و به‌ویژه آقای عراقچی تأکید می‌کنم که انتظار ملت از شما در عرصه دیپلماسی، حفظ اقتدار و صیانت از عزت تاریخی میهن اسلامی است؛ اقتداری که به برکت توان نظامی کشور، به‌ویژه در دفاع مقدس ۱۲ روزه، به‌روشنی به نمایش درآمد. در مواجهه با دشمنان انقلاب و اسلام، به‌ویژه شیطان بزرگ، حفظ استقلال و اقتدار ملی مطالبه همه ایرانیان است.

وی تصریح کرد: از دستگاه‌های قضایی، امنیتی و اطلاعاتی به‌دلیل اقدامات و دستگیری‌های انجام‌شده در روزهای اخیر، به‌ویژه شب گذشته، تقدیر و تشکر می‌کنم؛ برخورد قاطع، بازدارنده و پشیمان‌کننده با عوامل ناامنی، خواسته جدی مردم است.

شیرین‌زاد خاطرنشان کرد: انتظار ما از رئیس‌جمهور و همه اعضای دولت، مدیریت صحیح اقتصاد کشور، بهبود معیشت مردم، ایجاد ثبات در بازار، آرامش در فضای کسب‌وکار و حمایت عملی از اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر جامعه است.

وی افزود: آقای پزشکیان، اصلاحات اقتصادی اخیر دولت که با افزایش قیمت‌ها و رشد چنددرصدی تورم در اغلب نهاده‌های اساسی و کالاهای ضروری همراه بوده، موجب نگرانی شده است. شواهد و گزارش‌ها حاکی از نبود انسجام، هماهنگی و تسلط کافی در تیم اقتصادی دولت است؛ از این‌رو انتظار داریم هرچه سریع‌تر گزارشی دقیق، شفاف و جامع از وضعیت موجود و نتایج کوتاه‌مدت و بلندمدت این اصلاحات به مجلس و مردم ارائه شود.

نماینده مردم کرج در مجلس بیان کرد: تیم اقتصادی دولت نه اشراف و تسلط لازم بر تصمیمات و اقدامات خود دارد و نه از انسجام و وحدت کافی برخوردار است.

وی گفت: مسیر صحیح اصلاح اقتصادی کشور از افزایش درآمدهای ملی و دولتی از طریق بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و منابع جدید اقتصادی می‌گذرد. بازگشت منابع نفتی و درآمدهای ارزی که به کشور بازنگشته‌اند نیز باید با جدیت دنبال شود.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: آقای پزشکیان! فروش منابع ملی از جمله نفت، پتروشیمی و برخی صنایع بزرگ با شفافیت لازم انجام نمی‌شود و گزارش‌هایی از تخلفات کلان در این حوزه به گوش می‌رسد که نگران‌کننده است. از شما انتظار می‌رود با استفاده از ابزارهای قانونی و اجرایی موجود، نسبت به بررسی دقیق و جلوگیری از این اقدامات اقدام جدی صورت گیرد.

کد خبر 6744028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha