۱۱ اسفند ۱۴۰۴، ۲۲:۵۲

ساری میزبان ۴ شهید حمله تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونیستی

ساری میزبان ۴ شهید حمله تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونیستی

ساری- مراسم وداع و بدرقه چهار شهید والامقام مازندرانی حمله آمریکایی صهیونیستی به میهن اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم در ساری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی حمله و تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به میهن اسلامی و شهادت چهار تن از نیروهای نظامی و امنیتی مازندرانی، فرمانداری ساری با صدور اطلاعیه‌ای زمان و مکان برگزاری آیین‌های وداع، تشییع و تدفین این شهدا را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، مراسم وداع با پیکرهای مطهر شهدا سه‌شنبه ۱۲ اسفند از ساعت ۲۰و۳۰ دقیقه در مسیر میدان ابن‌شهرآشوب تا میدان امام حسین (ع) ساری برگزار می‌شود.

همچنین آیین تشییع و تدفین این شهدای والامقام صبح چهارشنبه ۱۳ اسفند از ساعت ۹:۳۰ از میدان ابن‌شهرآشوب به سمت میدان شهدا برگزار خواهد شد.

طبق اعلام فرمانداری ساری، در این حادثه چهار تن از فرزندان این شهرستان به شهادت رسیدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

شهید سید محمد یاسین عبدی پاشاکلایی، از نیروهای نیروی دریایی سپاه (ناو جماران)، شهید احسان تقوی، از مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ستاد تهران) و اهل دودانگه ساری، شهید محمد دهقان، از نیروهای نیروی دریایی سپاه جنوب و اهل دودانگه ساری و شهید محمود قنبری (حاج محسن)، سرباز گمنام وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و معاون وزیر اطلاعات.

این آیین‌ها با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های شهدا، مسئولان استانی و نیروهای نظامی و انتظامی برگزار خواهد شد.

مردم شهیدپرور ساری با برگزاری این مراسم، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بار دیگر بر استمرار راه ایثار و مقاومت تأکید خواهند کرد.

کد مطلب 6763724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha