۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۹:۵۳

حضور ۳۴۶ نفر از خراسان‌جنوبی در آزمون ملی حافظان قرآن 

حضور ۳۴۶ نفر از خراسان‌جنوبی در آزمون ملی حافظان قرآن 

بیرجند- مسئول اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از حضور ۳۴۶ نفر در مرحله اول بیست و یکمین دوره آزمون ملی حافظان قرآن در پنج حوزه خراسان جنوبی خبر داد.

حسن سلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مرحله اول بیست و یکمین دوره آزمون‌های ملی ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار داشت: این آزمون همزمان با سراسر کشور در پنج حوزه آزمونی استان خراسان جنوبی در شهرستان‌های بیرجند، قاین، فردوس، طبس و درمیان در حال برگزاری است.

وی افزود: در این دوره از آزمون‌ها، ۳۴۶ نفر از خراسان جنوبی شرکت کرده‌اند که با توجه به درصد جمعیت، این استان رتبه اول کشوری را در ثبت‌نام حافظان قرآن به دست آورده است.

سلمانی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳۱ نفر مرد و ۲۱۵ نفر زن هستند که در رشته‌های ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم شرکت کرده‌اند.

مسئول اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: آن دسته از حافظان که موفق به کسب نمره قبولی شوند، تیرماه سال جاری در آزمون شفاهی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: به افرادی که حد نصاب‌های لازم در آزمون‌های کتبی و شفاهی را به دست آورند، بر اساس مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدارک رسمی و معتبر تخصصی حفظ معادل ارزش علمی دیپلم تا دکترا اعطا خواهد شد.

کد مطلب 6831069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha