۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۹:۵۵

دکتر علی لاریجانی:

اخلاق مداری در توزیع امکانات پزشکی در کشور رعایت نشده است

اخلاق مداری در توزیع امکانات پزشکی در کشور رعایت نشده است

خبرگزاری مهر - گروه استانها: نماینده مردم قم در مجلس هشتم از عدم رعایت اخلاق مداری و عدالت در توزیع امکانات و تخصص پزشکی در کشور انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، دکتر علی لاریجانی در همایش اخلاق پزشکی با اشاره به اهمیت موضوع اخلاق پزشکی گفت: امروز نظام‌های سکولار که می‌خواهند تفکرات دینی را از سیاست جدا کنند به این نتیجه رسیده‌اند که فقط زمانی می‌توانند بر انسانها حکومت کنند که بتوانند بر اراده آنها تسلط داشته باشند.

وی پرهیز از رویکردهای عوامانه، فرانگری، فایده نگرانه، وظیفه گرایانه و غایت‌گرایانه در مسئله اخلاق پزشکی را ضروری بر شمرد و گفت: ایران اسلامی باید بتواند در مسئله اخلاق پزشکی مبانی فکری خود را عملی کند و بتواند به یک مکتب در خصوص اخلاق پزشکی دست یابد.

نماینده مردم قم در مجلس هشتم در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت توزیع عادلانه امکانات پزشکی در کشور اشاره کرد و گفت: ما در شرایط کنونی توزیع نرمالی در خصوص تجهیزات و تخصصی پزشکی در کشور نداریم و در این زمینه به نوعی اخلاق پزشکی در کشور رعایت نشده است.

وی تأکید کرد باید جهت‌گیری به سمت محرومین و کاهش اختلاف طبقاتی در جامعه باشد.

در ادامه این مراسم سردار ذوالقدر معاون بسیج ستاد فرماندهی کل قوا با بیان اینکه اخلاق پزشکی باید از احکام پزشکی جدا شود گفت: اخلاق در علم پزشکی زمانی ارزشمند است که بر پایه ارزش‌های حقیقی، دینی و اعتقادی باشد.

وی تصریح کرد: در زمانی که غرب گرفتار عقب‌ماندگی بود مسلمانان در همه عرصه‌ها در حال پیشرفت بودند.

دومین کنگره سراسری اخلاق پزشکی با برگزاری نشست‌های تخصصی تا روز پنج‌شنبه ادامه خواهد یافت.

کد خبر 683718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha