۱۳ شهریور ۱۴۰۵، ۱۳:۴۳

جشنواره «روایت جهاد» در قم فراخوان داد

جشنواره «روایت جهاد» در قم فراخوان داد

قم- سومین دوره جشنواره «روایت جهاد» با هدف بازتاب فعالیت‌ها، خدمات و نقش‌آفرینی جهادگران و هنرمندان استان قم در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین دوره جشنواره روایت جهاد با تمرکز بر ثبت و انعکاس جلوه‌های خدمت‌رسانی جهادگران و تولید آثار هنری، ادبی و خبری در استان قم برگزار می‌شود.

این جشنواره در سه بخش رقابتی هنری، ادبی و خبری پذیرای آثار فعالان این حوزه‌هاست و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های پیش‌بینی‌شده برای ارزیابی و داوری ارسال کنند.

در بخش هنری، قالب‌های مستند، انیمیشن، فیلم کوتاه و عکس در نظر گرفته شده است. بخش ادبی نیز با محوریت شعر، داستان، دلنوشته و خاطره برگزار می‌شود و در بخش خبری، آثار تولیدشده در قالب خبر، گزارش و مصاحبه مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

روایت جهاد به عرصه‌های خدمت می‌پردازد

یکی از محورهای اصلی این جشنواره، انعکاس فعالیت گروه‌های جهادی و اقدامات انجام‌شده در زمینه محرومیت‌زدایی است. آثار شرکت‌کنندگان می‌تواند به بازنمایی خدمات جهادگران و تلاش‌های آنان برای پاسخ‌گویی به نیازهای مناطق و اقشار مختلف اختصاص داشته باشد.

نقش‌آفرینی جهادگران در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از دیگر موضوعات ویژه سومین جشنواره «روایت جهاد» اعلام شده است و آثار مرتبط با این موضوع در قالب‌های رقابتی جشنواره بررسی خواهد شد.

تبیین و ترویج فرمایشات رهبر انقلاب در حوزه بسیج سازندگی نیز در شمار محورهای موضوعی این رویداد قرار دارد. بر همین اساس، تولیدات هنری، ادبی و رسانه‌ای مرتبط با این حوزه می‌توانند در جشنواره حضور پیدا کنند.

از دیگر موضوعات تعیین‌شده برای این دوره، نقش‌آفرینی جهادگران و مردم در زمینه ازدواج، خانواده و جوانی جمعیت است و آثار مرتبط با این محور نیز در چارچوب بخش‌های اعلام‌شده پذیرش می‌شوند.

شهدای خدمت و مقاومت گرامی داشته می‌شوند

در سومین دوره جشنواره «روایت جهاد»، بخش ویژه‌ای نیز برای گرامیداشت شهدای خدمت و مقاومت اختصاص یافته است. این بخش با محوریت امام شهید، شهدای شاخص، شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان برگزار می‌شود.

میدان‌یار و راویان جهادگر نیز در شمار موضوعات بخش ویژه جشنواره قرار دارند و فعالان حوزه‌های هنری، ادبی و رسانه‌ای می‌توانند آثار خود را با تمرکز بر این موضوعات به دبیرخانه ارسال کنند.

علاقه‌مندان و فعالان استان قم در حوزه‌های هنری، ادبی و رسانه‌ای برای شرکت در این جشنواره باید آثار خود را تا پایان روز ۳۰ آبان‌ماه از طریق وب‌سایت revayatejahad.ir ارسال کنند.

کد مطلب 6937072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha