۱۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۳۵

حاجی بابایی به مهر خبر داد:

برگزاری اولین جلسه فراکسیون فرهنگیان با وزیر آموزش و پرورش

برگزاری اولین جلسه فراکسیون فرهنگیان با وزیر آموزش و پرورش

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس هشتم از برگزاری اولین جلسه این فراکسیون با علی احمدی وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

حمیدرضا حاجی بابایی عضو هیئت رئیسه مجلس هشتم در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر بیان داشت: این جلسه که اولین دیدار اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس هشتم با وزیر آموزش و پرورش است ساعت 14 روز دوشنبه 17 تیر در محل کمیسیون تلفیق مجلس برگزار می شود.

وی افزود: قرار است دراین دیدار دو موضوع اعتبارات و کسری های وزارت آموزش و پرورش و نیز بخشنامه اخیر وزیر آموزش و پرورش تحت عنوان ساماندهی که مورد انتقاد تعدادی از فرهنگیان قرار گرفته، مورد بحث قرار گیرد.

نماینده مردم همدان در خانه ملت تاکید کرد : بلافاصله بعد از جلسه فراکسیون فرهنگیان ، کمیته هماهنگی دولت و مجلس که برای حل این دو موضوع تشکیل شده، جلسه خواهد داشت و روز چهارشنبه گزارش این جلسات به علی لاریجانی به عنوان رئیس این کمیته مشترک ارائه خواهد شد.

کد خبر 710929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha