به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد آشوبی که عصر دیروز برای مذاکره با مسئولان باشگاه مس به کرمان سفر کرده بود، شب گذشته با پرویز مظلومی سرمربی این تیم صحبت کرد اما گفتگوی آنها نتیجه بخش نبود.
یوسف آبادی در گفتگو با مهر، ضمن تایید این خبر گفت: مظلومی به این بازیکن اعلام کرد مخالف جدایی اش از مس بوده و آشوبی باید طبق قراردادی که با باشگاه دارد، در تمرینات شرکت کند.
سرپرست تیم فوتبال مس کرمان اضافه کرد: مطمئنا غیبت آشوبی در تمرینات مس کرمان، تخلف محسوب می شود و مسئولان باشگاه می تواند طبق مقررات وی را جریمه یا توبیخ کنند.
پس از این ملاقات فرزاد آشوبی بامداد امروز به تهران بازگشت تا مذاکرات خود را به شکل دیگری با مسئولان باشگاه مس کرمان ادامه دهد.
از سوی دیگر تیم فوتبال مس کرمان عصر دیروز در نخستین دیدار تدارکاتی خود در تمرینات بین فصل موفق شد با نتیجه 6 بر صفر تیم فوتبال مس نوین را شکست دهد. در این دیدار که در زمین دانشگاه چمران برگزار شد ادینهو، خدابنده لو، پائولو، خلیلی، ممبینی و بیگدلی گل های مس را به ثمر رساندند.
همچنین تیم فوتبال مس کرمان در ادامه تمرینات آماده سازی خود، دوشنبه به تهران سفر می کند و ضمن اقامت در هتل هما چند دیدار تدارکاتی را در این شهر برگزار خواهد کرد.
نظر شما