۲۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۰۰

پیروزی بزرگ مقاومت لبنان /

تبریک سلیمان به حزب الله / تاکید بر بازپس گیری شبعا و کفرشوبا

تبریک سلیمان به حزب الله / تاکید بر بازپس گیری شبعا و کفرشوبا

رئیس جمهوری لبنان شب گذشته با تبریک گفتن به نیروی مقاومت حزب الله به خاطر به دست آوردن پیروزی جدید در برابر رژیم صهیونیستی، بر باز پس گیری دیگر سرزمینهای اشغالی کشورش (مزارع شبعا و تپه های کفرشوبا) از چنگال این رژیم تاکید کرد.

ه هبه گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر، میشل سلیمان با حضور در مراسم استقبال رسمی از اسیران لبنانی در فرودگاه بین المللی بیروت در سخنانی گفت : ای قهرمانان و آزادگان، برای لبنان، امروز، روز فخر و مباهات است،زیرا ما از کسانی استقبال می کنیم که  سالها در زندانهای رژیم صهیونیستی مقاومت کردند.

رئیس جمهوری لبنان افزود: ما با افتخار سرمان را در برابر اجساد شهیدانی بلند می کنیم که پس از آنکه استخوانهایشان خاک دشمن را سوزاند به وطنی بازگشتند که جانشان را برای آن فدا کردند.

میشل سلیمان درادامه گفت : به مقاومت هم به خاطر این پیروزی جدید تبریک و تهنیت می گویم و از همه کسانی که به روند آزادی اسرا کمک کردند؛ تشکر و قدردانی می کنم.

وی تصریح کرد : بارها تکرار کردم که خوشحالی آزادی جنوب لبنان تکمیل نمی شود مگر با بازگشت اسرا و امروز باردیگر در برابر شما تاکید می کنم خوشحالی ما زمانی به اوج می رسد که حاکمیت کامل لبنان به مزارع شبعا و کفرشوبا بازگردانده شود.

رئیس جمهوری لبنان گفت : من بار دیگر تاکید می کنم که حق لبنان است که باقی سرزمینهایش با هر روش قانونی بازگردانده شود و این حقی است که قوانین بین المللی بر آن تاکید دارد و هرگز از آن عقب نشینی نمی کنیم. همچنانکه ما بر بازگشت همه فلسطینی ها به سرزمین هایشان تاکید داریم.

وی افزود : اگر اسرائیل سرزمین ما را با مین و بمبهای خوشه ای اشغال کند، هرگز روند عملیات آزادی به اتمام نخواهد رسید.

روز گذشته در جریان تبادل اسرا که به عملیات رضوان نامگذاری شد، سمیر قنطار پس از حدود 30 سال به همراه خضر زیدان، ماهر کورانی، محمد سرور و حسین سلیمان 4 اسیر دیگر لبنانی آزاد شدند و همچنین پیکر 200 شهید از جمله شهدای لبنانی به حزب الله تحویل داده شد.

در مقابل رژیم صهیونیستی اجساد دو نظامی خود را از حزب الله تحویل گرفت.

کد خبر 717364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha