پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۹:۱۸

استاندار زنجان:

استان زنجان برای توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی تاکید دارد

زنجان - خبرگزاری مهر: قوام نوذری ظرفیت بخش خصوصی را در استان زنجان مطلوب دانست و تاکید کرد: مجموعه استان برای تحقق سرمایه گذاری گسترده بخش خصوصی هر گونه همکاری را اعمال می کند و این روند در زمینه سیمان خمسه نیز تدوام خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، نوذری بعد از ظهر امروز در جریان بازدید شماری از خبرنگاران زنجان از کارخانه در دست احداث سیمان خمسه‌ زنجان، در شهرستان ایجرود با عنوان اینکه بخش خصوصی و دولت در کنار هم و برای رسیدن به توسعه تلاش می‌کنند افزود: مردم، بخش خصوصی و دولت که هر کدام با عنوان‌های مختلف در جامعه خدمت‌رسانی می‌کنند، جدای از هم نبوده و برای پیشرفت و تعالی کشور و مردم تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی و سرمایه‌ها متعلق به فرد خاصی نیست، ادامه داد: ما برای یک سرمایه ملی گام برمی‌داریم و هدف همه ما توسعه و رسیدن به اهداف نظام اسلامی است.

استاندار زنجان  دولت نهم را دولت مشوق و توانمند در زمینه توسعه بخش خصوصی دانست و افزود: دولت در راستای حمایت و فعال کردن بخش خصوصی تهسیلات و برنامه‌ریزی‌های مختلفی داشته است. 

نوذری در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت ادامه داد: توزیع عادلانه ثروت در جامعه یکی از شعارهای اصلی دولت نهم بوده که همه ما باید در کنار هم و با کمک و یاری هم در راستای نیل به این شعار تلاش کنیم.

وی  با تاکید بر اینکه دولت نهم، برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به جامعه و مردم تلاش می‌کند افزود: امروز، تلاش و عملکرد دولت نهم در بین آحاد جامعه و مردم، ملموس است.

استتاندار زنجان متذکر شد: مردم فهیم و قدردان، واقف هستند که خدمتگزاران آنها با چه جدیت و پشتکاری جهت خدمات‌رسانی و آبادانی هرچه بیشتر ایران اسلامی گام برمی‌دارند.

نوذری با تاکید بر اینکه فرهنگ چگونه حکومت کردن، چگونه با مردم بودن و به آنان خدمت کردن را شهید رجایی بنا گذاشت ، افزود: امروز خط و مشی شهیدان رجایی و باهنر و حضرت امام خمینی(ره) در دولت نهم متجلی شده است.

کد خبر 737796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha