فاطمه رهبر در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اعلام این خبر تاکید کرد: در این جلسه علاوه بر نمایندگان زن مجلس، آقای قربانی عضو هیئت رئیسه مجلس و آقای میرکوهی معاون پارلمانی وزارت دادگستری نیز حضور داشتند.
نماینده مردم تهران درخانه ملت ادامه داد: در این جلسه مخالفان لایحه حمایت از خانواده انتقادات و پیشنهادات خود در مورد این لایحه را مطرح کردند و نمایندگان نیز با شنیدن این دیدگاه ها توضیحاتی را در مورد انتقادات مخالفان بیان کردند.
رهبر با بیان اینکه این افراد از فعالان گروه های سیاسی و زنان بودند، اضافه کرد: درمجموع جلسه خوبی برگزار شد و قرار بر این شد که همچنان این گفتگو ها در روزهای آینده ادامه داشته باشد تا ابهامات و ایرادات لایحه برطرف شود.
گفتنی است، روز یکشنبه نیز حدود 80 نفر از منتقدان لایحه حمایت از خانواده با حضور در مجلس با برخی نمایندگان دیدار کرده بودند.
نظر شما