وی ادامه داد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته به مرورقصد داریم امکان بیشتری برای حضور دانش آموزان استثنایی در مدارس عادی فراهم کنیم.
وی از حضور 4 ساعته معلمان ویژه برای دانش آموزان تلفیقی در مدارس عادی خبر داد و اظهار داشت: دانش آموزان تلفیقی کودکان و نوجوانانی هستند که از هوش کافی برخوردار بوده و توانایی کامل یادگیری را دارند ولی ممکن است از لحاظ شنوایی، بینایی و.. دچار نواقصی باشند که باید از آنها حمایت های ویژه شود به همین منظور معلمان تلفیقی با حضور در مدارس عادی به آنها کمک می کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال فرهنگ سازی و ایجاد امکانات برای حضور دانش آموزان کم توان در مدارس عادی هستیم تا آنها نیز همچون دانش آموزان عادی ادامه تحصیل دهند.
جوادی با اشاره به اینکه برای اولین بار در سال تحصیلی جدید دو کلینیک تخصصی در منطقه 19 و 10 برای تربیت شنوایی دانش آموزان تلفیقی ایجاد شده است، اظهار داشت: این دو کلینیک نیز که فعالیت خود را به صورت پایلوت آغاز می کنند برای تربیت شنوایی دانش آموزان طراحی شده است.
وی در خصوص تعداد دانش آموزان کم توان گفت: یک هزار و 150 دانش آموز ناشنوا، 300 دانش آموز نابینا، 358 دانش آموز کم توان جسمی و حرکتی، یک هزار دانش آموز دارای اختلال رفتاری در مدارس تلفیقی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران به فعالیت 32 مدرسه استثنایی پسرانه و 22 مدرسه استثنایی دخترانه و 9 مدرسه مختلط با حضور 3 هزار پرسنل اشاره کرد و اظهار داشت: 8 هزار دانش آموز استثنایی در هفت گروه ناشنوا، نابینا، اختلالات رفتاری و یادگیری، جسمی و حرکتی، چند معلولیت و کم توان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما