۲۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۳:۵۸

طرح محدودیت ترافیکی در مشهد 17 میلیارد ریال هزینه داشت

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری مشهد گفت: اجرای طرح محدودیت تردد در محدوده مرکزی مشهد 17 میلیارد ریال هزینه در بر داشته است، در حالیکه درآمد حاصل از فروش مجوز تردد تنها چهار میلیارد ریال بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد حمید قاسمی هنری پیش از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی ترافیک خراسان رضوی افزود: بر خلاف افکار عمومی مبنی بر درآمدزا بودن اجرای طرح محدودیت ترافیک در محدوده مرکزی شهر مشهد، درآمد اجرای این طرح یک سوم هزینه آن بود.

وی با اشاره به انجام سه نظرسنجی در خصوص اجرای این طرح گفت: در آخرین نظرسنجی که توسط جهاد دانشگاهی و با جامعه آماری یک هزار و 600 نفر از شهروندان، زائران، کسبه و رانندگان وسایط نقلیه عمومی و شخصی انجام شد، رضایت نسبی از اجرای این طرح حاصل شده است.

قاسمی از رضایت 66 درصد از زائران فاقد وسیله نقلیه از طرح ترافیکی محدوده مرکزی مشهد خبر داد و افزود: کسبه به دلیل کاهش درآمد و بروز برخی مشکلات در جابجایی بار کمترین رضایت را داشته اند.

مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: در این نظرسنجی زائران یک طرفه کردن خیابان های محدوده مرکز شهر و زوج و فرد کردن و ممنوعیت پارک در خیابان های منتهی به حرم مطهر امام رضا (ع) و احداث مسیر ویژه اتوبوس را بهترین راه ها برای رفع مسئله ترافیک در این محدوده اعلام کردند.

وی با اشاره به اطلاع رسانی وسیع توسط رسانه ملی، نشریات، تراکت و دیگر ابزارهای اطلاع رسانی برای اجرای طرح محدودیت تردد در محدوده مرکز شهر مشهد در تابستان سال جاری گفت: طی مدت اجرای طرح 288 هزار و 852 مجوز روزانه فروخته شد.

قاسمی هنری همچنین به صدور دو هزار و 250 برچسب عبور برای ساکنین محدوده مرکز شهر و صدور دو هزار و 300 مجوز عبور برای ارگان ها و سازمان ها اشاره کرد و افزود: عبور خودروهای امدادی، پلیس، تاکسی، اتوبوس، وانت پلاک عمومی و جانبازان و معلولین نیز به صورت رایگان صورت گرفت.

وی افزود: کمیته تخصصی شامل راهنمایی رانندگی خراسان رضوی و مشهد، معاونت حمل و نقل شهرداری، سازمان ترافیک، فرمانداری مشهد و دبیرخانه شورای همتا تاکنون 20 جلسه تخصصی برای بررسی جزئیات اجرای بهتر طرح برگزار کرده و اولویت را به حمل و نقل عمومی داده است.

قاسمی هنری ادامه داد: به همین منظور در طول اجرای طرح 120 دستگاه اتوبوس در چهار خط و 350 مسافربر شخصی در هفت خط به جابجایی زائران و شهروندان پرداخت که در مجموع رضایت نسبی از اجرای طرح حاصل شد، اما برنامه ریزی برای اجرای بهتر طرح ضروری است.

کد خبر 782436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha