به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی سازمان ملل ظهرچهارشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت: مذاکرات دوجانبه روس ها و گرجی ها امروز در کاخ ملت ها در ژنو آغاز شد.
به نظر می رسد که اتحادیه اروپا پس از شکست نشست ماه اکتبر هیئت های مذاکره کننده روسی و گرجی، این بار توانست تا علاوه بر هیئت های این دو کشور، نمایندگان مناطق آبخازیا و اوستیای جنوبی را نیز بر سر یک میز گرد آورد.
نشست گذشته به علت حضور یک مقام آبخازیا به هم خورد.
سازمان دهندگان این نشست برای تکرار تجربه تلخ گذشته از طرفین حاضر خواستند تحت عنوان یک شخص و نه از سوی کشورشان در این مذاکره شرکت کنند.
در این نشست قرار است درباره امنیت و سرنوشت افراد بی خانمان و آواره گفتگو شود.
گرجستان و روسیه در سطح معاونان وزیران امور خارجه در این مذاکره شرکت کرده اند.
این در حالی است که وزیر دفاع روسیه هشدار داد که تقویت توان نظامی گرجستان و تلاش آن برای پیوستن به ناتو ( سازمان آتلانتیک شمالی) می تواند منجر به جنگی بدتر از جنگ پنج روزه دو طرف بر سر اوستیای جنوبی باشد.
درگیریها در گرجستان پس از حملات ارتش این کشور به منطقه اوستیای جنوبی آغاز شد که با حضور ارتش روسیه در منطقه و پیشروی به سوی تفلیس همراه شد.


نظر شما