پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۰

طائب خبر داد :

برگزاری همزمان نمایش اقتدار 13 میلیون بسیجی در سراسر کشور

برگزاری همزمان نمایش اقتدار 13 میلیون بسیجی در سراسر کشور

فرمانده نیروی مقاومت بسیج از برگزاری همزمان مراسم اقتدار بسیج با حضور 13 میلیون و 600 هزار بسیجی در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب امروز درمراسم حماسه عزت و پایداری که با حضور 15 هزار بسیجی در ستاد فرماندهی نیروی مقاومت بسیج  برگزار ‌شد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد نیروی مقاومت بسیج در سال گذشته اظهار داشت: ‌امروز به مناسبت سالگرد فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج، 13 میلیون و 600 هزار نیروی بسیجی در سراسر کشور در قالب سه هزار و 50 گردان حماسه عزت، اقتدار و پایداری خود را در سراسر کشور به نمایش می گذارد.

معاون فرمانده کل سپاه اتصال نیروی مقاومت بسیج به نیروی زمینی سپاه را که پس از طرح تحول و تعالی در سپاه شکل گرفت  در راستای استفاده از دریای بی‌پایان بسیجیان در یگان‌های سپاه و نیز ارتقای سطح بسیج و سپاه در امر دفاع از آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد.

طائب خاطرنشان کرد:  نیروی مقاومت در راستای تدابیر فرمانده کل قوا و در چارچوب طرح تحول و تعالی سپاه پاسداران با بررسی اقدامات گذشته و شناسایی توانمندی‌های این سازمان بزرگ مردمی بهتر از ظرفیت‌ها و اجرای طرح‌های مبتنی بر تحول و تعالی، تصمیمات جدیدی در امر تحول در ساختار در این سازمان اتخاذ کرده است.

وی حضور فعال یگان‌های تخصصی نیروی مقاومت از جمله هوایی، دریایی، زمینی، ‌مشارکت مردم در امر مبارزه با نا آرامی‌ها و نا امنی‌های جامعه ، خدمت ‌رسانی به مردم و تلاش در جهت محرومیت ‌زدایی و حضور در عرصه سازندگی کشور، ایجاد زمینه‌های توسعه دانش، ‌تولید علم، جنبش نرم ‌افزاری، تربیت نیروهای هم ‌طراز انقلاب برای آینده کشور زمینه مناسب برای حضور داوطلبانه همه مردم در عرصه بسیج، را از جمله اقدامات موثر نیروی مقاومت بسیج عنوان کرد.

به گزارش مهر، در همایش بزرگ عزت و پایداری بسیجیان تهران بزرگ که با حضور رئیس ‌جمهور در حال برگزاری است، برای نخستین بار و در قالب الحاق یگان‌های رزمی بسیج به نیروی زمینی سپاه تعدادی از ادوات سنگین رزمی همچون انواع توپ‌های کششی ، سامانه‌های پدافند ضدهوایی، انواع قایق‌هجومی، سامانه‌های جنگ نوین ، خودروهای نظامی، راکت‌های کاتیوشا و راکت‌های فجر سه و پنج  و یگان‌های هوایی حضور دارند.

کد خبر 789499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha