دکتر حسینی:

رشته های مورد نیاز جامعه در دانشگاه پیام نور دایر می شوند

رشته های مورد نیاز جامعه در دانشگاه پیام نور دایر می شوند

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانشگاه پیام نور با رویکردی جدید و نگاه ویژه در بحث کارآفرینی و تاسیس رشته های مورد نیاز جامعه وارد شده است، گفت: در حال حاضر جهت گیری به گونه ای است که رشته های متناسب با نیاز جامعه دایر شود تا در توسعه همه جانبه کشور موثر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی در نخستین همایش ملی توسعه فعالیت های اقتصادی که امروز در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که دانشگاه را مهم ترین زیرساخت کشور عنوان کردند، اظهار داشت: نیروهای توانمند، خلاق و برنامه ریز دانشگاه ها می توانند در تمامی عرصه ها به ویژه تحولات اقتصادی تاثیر گذار باشند.

وی تاکید کرد: در عصر حاضر نقش آموزش و پژوهش در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه بی بدیل و انکار ناپذیر است و دانشگاه ها باید در این رسالت نقش ویژه ای ایفا کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور در کنار ماموریت اصلی خود که آموزش و تربیت نیروی انسانی است باید به امور پژوهشی، تحقیقاتی و توسعه تحصیلات تکمیلی بها دهد.

دکتر سید محمد حسینی نقش نخبگان را در بحث تحول اقتصادی بسیار موثرعنوان کرد و گفت: نخبگان عرصه دانش با توجه به رویکردی که در اصل 44 قانون اساسی وجود دارد و در بحث خصوصی سازی می توانند راهکارهای مفید و موثری ارائه دهند.

وی با اشاره به آمار بالای مصرف در ایران گفت: آمار مصرف در کشور ایران تقریبا معادل با آمار مصرف در کل اروپا است و این نشان دهنده عدم فرهنگ سازی صحیح در کشور است که دانشگاهیان می توانند در این زمینه اهتمام ورزند.

کد خبر 804933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha