۲۶ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۲۶

آمادگی فرودگاه امام (ره) برای ارائه خدمات مطلوب پروازی در روزهای برفی

آمادگی فرودگاه امام (ره) برای ارائه خدمات مطلوب پروازی در روزهای برفی

وزیر راه و ترابری به منظور اطلاع از چگونگی سرویس دهی و ارائه خدمات فرودگاهی از فرودگاه بین المللی حضرت امام(ره) بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاههای کشور حمید بهبهانی به همراه مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور و مدیرکل فرودگاه حضرت امام (ره) در بازدید دیروز خود از کلیه قسمتهای فرودگاه باند پروازی و تجهیزات و ماشین آلات خریداری شده جهت برف روبی و همچنین نحوه فعالیت پرسنل فرودگاه، در ارائه هر چه مطلوب تر خدمات به مسافران به خصوص در فصل زمستان بازدید کرد.

وزیر راه و ترابری ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در تجهیز و توسعه فرودگاه حضرت امام (ره) از آمادگی کامل این فرودگاه و فائق آمدن بر مشکلات ناشی از بارش برف و برودت هوا ابراز رضایت کرد و گفت: خوشبختانه با توجه به بارشهای اخیر برف، با تلاش و سرعت عمل عوامل ذی ربط، عملیات برف روبی و پاک سازی باند فرودگاه امام (ره) به خوبی انجام شد و خوشبختانه در این مدت پروازهای فرودگاه سر وقت انجام شده و هیچ تاخیری در این خصوص نداشتیم.

رضا قدیمی مدیرکل فرودگاه بین المللی حضرت امام (ره) نیز در این دیدار ضمن تشریح وضعیت موجود فرودگاه تصریح کرد: برای جلوگیری از هرگونه تاخیر پروازی، عملیات اوره پاشی اولیه باند و پارکینگ هواپیما، Airside در همان دقایق اولیه بارش برف آغاز شد و عملیات برف روبی کلیه سطوح پروازی نیز با استفاده از امکانات و ماشین آلات موجود به نحو مطلوبی صورت گرفت و با وجود کاهش دید 1500 متر و سرمای هوا هیچ پروازی با تاخیر انجام نشد.

یادآور می شود با خرید 6 میلیارد و 200 میلیون تومان تجهیزات جدید برف روبی برای فرودگاههای بین المللی حضرت امام (ره) و مهرآباد در صورت بارش برف، عملیات برف روبی از سطوح پروازی فرودگاه در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.

 

کد خبر 816811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha