به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به اسپانیا، در دیدار امروز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و خوزه بونو رئیس کنگره نمایندگان اسپانیا که در محل کنگره این کشور در شهر مادرید انجام شد زمان سفر لیدا لاریدا رئیس کمیسیون سیاست خارجی کنگره اسپانیا به تهران اعلام شد.
این سفر ظرف دو هفته آینده انجام خواهد شد و قرار است طی آن مباحث مورد مذاکره بین لاریجانی و رئیس کنگره نمایندگان اسپانیا در تهران پیگیری شود.
لاریجانی در دیدار با رئیس کنگره نمایندگان اسپانیا از سفر رئیس کمیسیون سیاست خارجی اسپانیا به تهران اظهار خرسندی کرد.
کشور اسپانیا دارای دو حزب اصلی سوسیالیست و مردم است و هم اکنون دولت اسپانیا در اختیار سوسیالیستها قرار دارد. در شرایط فعلی رقابت شدید انتخاباتی و سیاسی بین دو حزب اصلی اسپانیا برقرار است.


نظر شما