۱۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۴۲

کشورهای غیراسلامی مراسم پایتخت فرهنگی قدس را برگزار می‌کنند

کشورهای غیراسلامی مراسم پایتخت فرهنگی قدس را برگزار می‌کنند

با توجه به سیطره و فشارهای رژیم اشغالگر اسرائیل بر مردم فلسطین، احتمال برگزاری مراسم قدس پایتخت فرهنگی جهان عرب در سال 2009 کم است، حال آنکه بسیاری از کشورهای غیراسلامی این مراسم را جشن می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی قدس 2009، دکتر احمد مجدلانی سفیر دولت فلسطین در رومانی با اوکتفیان شتیریانو معاون وزیر فرهنگ رومانی دیدار کرد و راههای همکاری و حمایت از فعالیتهای سفارت فلسطین در رومانی را به منظور برگزاری مراسم قدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان عرب در سال 2009 مورد بررسی قرار داد.

این در حالی است که گروهی از هنرمندان فلسطینی نیز راهی بخارست پایتخت رومانی می‌شوند و تعدادی از گروههای هنری رومانی راهی قدس می‌شوند تا برنامه‌های مشترک و متنوعی را با هدف اطلاع رسانی درباره ویژگیهای فرهنگی و تمدنی قدس ارائه کنند.

شتیریانو با اشاره به اینکه از برگزاری مراسم قدس در کشورش حمایت می کند، یادآور شد: در این مراسم از هنرمندان، شاعران و اندیشمندان فلسطینی نیز تقدیر و تجلیل به عمل می‌آید.

برنامه‌های فرهنگی قدس در رومانی قراراست که 30 مارس ( اوایل فروردین) آغاز شود.

در چارچوب همکاریهای میان سفارت دولت فلسطین و وزارت فرهنگ رومانی در سال 2009 مراسم قدس پایتخت فرهنگی جهان عرب همراه با نمایشگاه تولیدات سنتی فلسطین، نمایشگاه عکس و تعدادی دیگر از مراسم فرهنگی و هنری برگزار می‌شود.

کشور رومانی در جنوب شرقی اروپا واقع شده و پایتخت آن بخارست است.

کد خبر 840794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha