۲۹ اسفند ۱۳۸۷، ۱۵:۱۶

114 غرفه صنایع دستی نوروزی در گلستان برپا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: همزمان با شروع تعطیلات نوروزی 114 غرفه صنایع دستی در مناطق گردشگری گلستان برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه در گرگان اظهار داشت: این غرفه ها در قالب 10 نمایشگاه صنایع دستی نوروزی در استان دایر می شود.

انوشیروان گرائلی افزود: صنایع دستی ترکمن، نمد، لباس محلی ترکمن، نواربافی، پلاس بافی و نگارگری از آثار و محصولات عرضه شده در این نمایشگاه ها است.

وی ادامه داد: رشته های منبت، جاجیم بافی، لباس محلی کتول، گلیم و ورنی، کاشی سنتی، حصیربافی، معرق، سوزندوزی، چاپ باتیک، زیورآلات، سنگ های قیمتی، مصنوعات چرمی، آینه دوزی بلوچ، پارچه بافی، دوتار از دیگر محصولات و صنایع دستی این نمایشگاه ها است.

به گفته گرائلی، این نمایشگاه ها در سایت باباطاهر گرگان در 80 غرفه، سه راهی آزادشهر در آلاچیق، برج قابوس گنبد در سه غرفه و آلاچیق دایر شد.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی گلستان بیان داشت: همچنین در پارک شهر علی آباد کتول در 10 غرفه، اسکله بندرترکمن در آلاچیق، ورودی شهر سیمین شهر، پارک شهر کردکوی در 20 غرفه، ورودی نوکنده در یک غرفه و آلاچیق، ورودی شهر مینودشت در آلاچیق و بندر ترکمن برپا شده و در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

وی یادآورشد: نمایشگاه های نوروز 88 تا 20 فروردین ماه در سطح استان گلستان ادامه دارد.
 
80 هزار هنرمند در 90 رشته صنایع دستی غیر بومی و 44 رشته صنایع دستی بومی در گلستان فعالیت دارند.

کد خبر 851180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha