۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۰۸

در سال گذشته؛

57 هزار تن گوشت قرمز در لرستان تولید شد

57 هزار تن گوشت قرمز در لرستان تولید شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان از تولید بیش از 57 هزار تن گوشت قرمز در سال گذشته در این استان خبر داد.

برزو رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: این در حالی است که میزان تولید گوشت قرمز در لرستان در سال 86 بالغ بر 55 هزار تن بوده است.

وی تصریح کرد: وضعیت تولید گوشت قرمز در این استان در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 2/4 درصد افزایش یافته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان همچنین در ادامه به وضعیت تولید گوشت سفید در این استان اشاره کرد و گفت: در سال 87 میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی لرستان 15 میلیون قطعه بوده است.

رضائیان ادامه داد: در سال گذشته بیش از 32 هزار و 100 تن گوشت سفید مرغ در لرستان تولید شده است.

وی همچنین از تولید گذشته بیش از 327 هزار تن شیر خام در این استان خبر داد و افزود: شیر خام تولید شده در لرستان طی سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن حدود 4/3 درصد افزایش داشته است.

کد خبر 868232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha