پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۱۲

در سال جاری؛

هزار واحد مسکونی برای خانواده های تحت حمایت احداث می شود

هزار واحد مسکونی برای خانواده های تحت حمایت احداث می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: این نهاد در راستای تامین مسکن مناسب و مقاوم برای خانواده های تحت حمایت اقدام به احداث هزار واحد مسکونی از محل اعتبارات بهسازی و مقاوم سازی در روستاهای مختلف استان می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد پورجعفری صبح یکشنبه در مراسم آغاز ساخت این واحدها افزود: مساحت تقریبی واحدهای احداثی بیش از 50 هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر 75 میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: این واحدها با رعایت کلیه نکات ایمنی برای امر ساخت و ساز مسکن بخصوص رعایت آیین نامه 2800 احداث می گردد.

پورجعفری افزود: 626 واحد به متراژ 31 هزار و 300 متر مربع نیز در سال 87 با اعتباری بالغ بر40 میلیارد ریال از محل اعتبارات در اقصی نقاط روستاهای استان احداث و تحویل خانواده های تحت حمایت این نهاد شده است.

کد خبر 875461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha