پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۲۸

یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در خراسان رضوی برگزار شد

مشهد - خبرگزاری مهر: یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی با حضور دو هزار و 300 خیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، ظهر پنجشنبه دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز درباره اهداف این جشنواره گفت: جذب و هدایت خیرین و کل مردم در موضوع مدرسه سازی و ایجاد فرهنگ مشارکت در بین مردم در این موضوع از اهداف این همایش است.

محمدحسین علیزاده با اشاره به برگزاری سالانه این جشنواره در کل کشور افزود: هر ساله این جشنواره در سراسر کشور و با حضور 18 هزار خیر مدرسه ساز برگزار می شود.

وی رئیس شورای عالی وزارت آموزش و پرورش، استاندار خراسان رضوی، مدیر کل سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی و مدیرکل نوسازی مدارس استان را از جمله سخنرانان این جشنواره یک روزه برشمرد.

وی گفت: در خراسان رضوی دو هزار و 300 نفر از خیرین در این جشنواره در شهرستان ها و مشهد شرکت می کنند.

وی  افزود: این جشنواره در شهرهای این استان از 10 تا 30 اردیبهشت با حضور خیرین برگزار می شود.

علیزاده با تاکید بر حضور مردم در مدرسه سازی خاطرنشان کرد: نیاز جدی به مشارکت مردم در ساخت مدارس با توجه  به  وجود مدارس 2  و 3 شیفته در استان خراسان رضوی و عدم تکافوی بودجه های دولتی جهت ساخت و بازسازی مدارس وجود دارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته خیرین بیش از 52 میلیارد تومان را برای ساخت مدارس در این استان تعهد کرده بودند که تاکنون 60 درصد آن تحقق یافته و بقیه نیز در حال تحقق است، که پیش بینی می شود در جشنواره سال جاری تعهدات خیرین با افزایش 30 درصد ی رشد به 80 میلیارد تومان برسد.

کد خبر 882974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha