۲۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۴۶

دو هزار طرح با تسهیلات بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسید

دو هزار طرح با تسهیلات بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسید

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت:2 هزار طرح با تسهیلات بانک صنعت و معدن طی 43 ماه فعالیت دولت نهم به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن محمدرضا پیشرو اعلام کرد: در طول 43 ماه فعالیت دولت نهم 2 هزار و 97 طرح در سراسر کشور با تسهیلات بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسیده اند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن افزود: برای این طرحها 9 هزار و 602 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که اشتغالزایی بیش از 38 هزار و 170 نفر را به همراه داشته است.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات به بنگاههای کوچک اقتصادی و کارآفرین اضافه کرد: این بانک تا پایان اسفند 87 به هزار و 706 طرح مبلغ 4 هزار و 135 میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده است.

پیشرو افزود: با به بهره برداری رسیدن این طرحها، برای بیش از 29 هزار و450 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

وی به مصوبات، قراردادها و پرداختی ها به طرحهای کوچک، متوسط و بزرگ اشاره و تصریح کرد: از شهریور 84 تا پایان اسفند 87 تعداد 11هزار و 649  طرح به مبلغ 95 هزار و 181 میلیارد ریال در بانک صنعت و معدن مصوب شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: طی این مدت 9 هزار و 802  قرارداد به مبلغ 54 هزار و 991 میلیارد ریال جهت اعطای تسهیلات منعقد شده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در این مدت هزار و 123 فقره گشایش اعتبارات اسنادی ریالی ثبت شده به مبلغ 3 هزار و 526 میلیارد ریال انجام شده است.

پیشرو یادآور شد: در مدت مذکور 633 فقره اعتبارات اسنادی ارزی نیز به مبلغ 2هزار و 909 میلیون دلار گشایش اعتبار شده است.

کد خبر 897648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha